НОВА ОПШТИНСКА ВЛАСТ У БЕОЧИНУ (ВИДЕО)

АКТУЕЛНОСТИ ИНФО

После два месеца од избора Општина Беочин добила је нову локалну власт предвођену Социјалистићком партијом Србиије. У локалном парламенту који има 23 доброника, 12 припада СПС-у, а 11 СНС-у. Председница општине Мирјана Малешевић Милкич најављује професионализацију управе и Јавних предузећа, а најављује и долазак нових инвеститора

Општина Беочин је после скоро два месеца од избора напокон добила нову општинску власт. Конституисана је скупштина општина чији је предсдник Немања Вилић, који каже да је сада најаважније да скупштина може несметано да ради и да је инетерс грађана на првом месту.

Примопредаја дужности председника обављена је прошле недеље, одмах након конститутивне седнице. Стање које је затечено је очекивано, каже  Мирјана Малешевић Милкић председница Општине Беочин која позива скупштинске партенере на конструктиван рад .

Привлачење нових инмвеститора, улагање у здравство, образовање и културу приоритети су нове општинске власти на челу са СПС-ом. Ускоро се очекује и нова седница Скупштине општине и нове одлуке, које ће како кажу у локалној самоуправи, свакако допринети померању ствари са мртве тачке. Најављују се и смене у јавним предузећима и установама, али тек после провере њиховог пословања.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *