САКУПЉЕНО 140.000 ДИНАРА НА ХУМАНИТАРНОМ БАЗАРУ „РУМА“ (ВИДЕО)

АКТУЕЛНОСТИ

Укупно 140.000 динара прикупљено је на хуманитарном базару “Рума”, који је синоћ на градском тргу у Руми одржан, како би се помогло лечење Стефана Гончина и Лане Јовановић. Разнолик програм за најмлађе, томболу и такмичења за одрасле и штандове са најразноврснијом понудом производа домаће радиности, употпунила је дечја граја и велики одзив људи који су дошли са истим хуманим циљем.

Хуманитарни базар у Руми, протекао је у најбољем реду и у правом хуманитарном духу. Изузетно велики број грађана одазвао се акцији, чиме су организаторке веома задовољне и поносне јер су успеле да хуману идеју претворе у дело. Јелена Шеховац је на самом почетку догађаја објаснила шта је све било на тргу у оквиру базара.

Од продаје производа из домаће радиности, жена које су помогле акцију, томболе и других добровољних прилога, скупљено је 140.000 динара за лечење Стефана и Лане. Стефин отац, Драган Гончин, истакао је своју захвалност организаторима и објаснио какво је тренутно здравствено стање малог Румљанина.

Осим великог броја организатора, за све посетиоце припремљен је разновстан забавни програм, што је само употпунило хуманост Румљана, који су још једном показали да имају огромно срце. Куповином хране, играчака и осталих производа, скупљена су значајна средства која су малишанима неопходна за добијање животне битке.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *