НОВА „LIDL“ ПРОДАВНИЦА У НОВОЈ ПАЗОВИ

АКТУЕЛНОСТИ ИНФО

Компанија“Lidl“ ће у четвртак, 10. децембра у 8:00 отворити врата своје прве продавнице у Новој Пазови, на адреси Цара Душана 155. И овог пута, потрошачима је гарантовано јединствено искуство куповине уз најбољи однос цене и квалитета, као и широка понуда прехрамбених и непрехрамбрених производа „Lidl“ брендова и домаћих произвођача које компанија активно подржава од доласка на наше тржиште.

 Увек свеже воће и поврће, млечни производи, топла пецива из „Lidl“ пекаре и тематске недеље, само су неке од предности у којима ће у мештани Нове Пазове имати прилику да уживају.  „Lidl“ редовно освежава асортиман кроз краткотрајне промоције додатних прехрамбених производа, али оно што га посебно издваја јесте понуда непрехрамбених производа. Тако се у „Lidl“-у могу пронаћи производи као што су мали кућни апарати, кухињски уређаји, играчке, алати, кућни декор, опрема за баштованство и још много тога. „Lidl“ у свом асортиману нуди и удобну одећу за све прилике, која носи „Hohenstein“ ознаку и одликује је немачка гаранција квалитета.

Организација рада каса, којом се спречава стварање гужви и сувишно чекање у реду, претвориће сваку набавку у право задовољство одласка у продавницу, истиче Јасмина Шрндић из корпоративних комуникација у Kомпанији „Lidl“ Србија.

 „Концепт куповине који „Lidl“ нуди је успешно заживео у 30 градова Србије, а сада ће га, на наше велико задовољство, искусити и мештани Нове Пазове и околине. Осим по врхунским производима и повољним ценама, „Lidl“ је препознат и по јединственом односу према купцима и њиховим потребама, о којима ће се у Новој Пазови старати 35 новозапослених лица наше компаније“, истакла је Шрндић.

„Lidl“ је поводом отварања нове продавнице припремио и специјална изненађења за нове маме са територије Нове Пазове. Све породиље, чије се бебе буду родиле у недељи отварања, од 10. до 16. децембра, у породилишту КБЦ Земун на адреси Вукова 9 Београд, могу преузети своју „Бебину чаробну кутију“, која садржи висококвалитетне производе за негу коже „Lidl“ брендова „Cien“, „Lupilu“ и „Siempre“. Ову акцију подршке мамама, „Lidl“ Србија  реализује у сарадњи са компанијом „Apello“, кроз пројекат „Таши-таши“.

Стандардној, пробраној палети производа, који се могу купити искључиво у „Lidl“ продавницама, у Новој Пазови ће у првом периоду од отварања бити придружен и посебан асортиман занатски произведених, домаћих прехрамбрених производа. Иза њих стоје имена више од 50 малих привредника Србије са којима је „Lidl“ остварио сарадњу кроз пројекат „Мали занат, велика страст“, а купци ће у првој недељи моћи да се упознају са производима направљених с љубављу у домаћинствима источне и јужне Србије.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *