ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ПРИКУПЉАЊА НОВОГОДИШЊИХ ПАКЕТИЋА

АКТУЕЛНОСТИ ИНФО

Окупљени око идеје да предстојеће празнике улепшају деци из социјално угрожених породица, група добрих људи покренула је хуманитарну акцију прикупљања новогодишњих пакетића, која ће трајати до 20. децембра. Прихватни центри отворени су у Суботици, Новом Саду, Сомбору, Инђији,  Руми, Нишу, Смедереву, Краљеву и Београду.

“За учешће у акцији није потребно много, већ само да се у једну украсну кесицу убаци неколико слаткиша, сланиша и сокића, уз лепу поруку која ће обрадовати породицу којој ће пакет бити поклоњен.  Одмах по покретању акције која је започела на Фејсбуку као лична иницијатива, захваљујући добрим људима које смо пробудили, она је почела да се шири по целој Србији. У овом тренутку отворено је 15 прихватних центара, али свакако тежимо да се овај број увећа.  Сви пакетићи који се прикупе у тим местима, биће подељени угроженим породицама које у њима живе”, рекао је Бранко Прчић, иницијатор хуманитарне акције.

Сви суграђани који желе да се прикључе акцији и крај ове невероватне године улепшају малишанима из њихових градова, пакетиће за сада, између осталог, могу да оставе у прихватним центрима смештеним у Отвореном Универзитету у Суботици, Сомборском едукативном центру (Сомбор), Прес центру Удружења новинара Србије у Београду. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *