ДОДЕЉЕНЕ НАГРАДЕ ЗА НАЈБОЉЕ ЛИКОВНЕ РАДОВЕ

АКТУЕЛНОСТИ ИНФО

 У машинској  бази ЈКП „Комуналије“ у Сремској Митровици, ауторима најбољих ликовних радова у оквиру конкурса „Уметност заштите животне средине” уручене су награде. Пројекат је спровео „Еко-пројект тим” са митровачким “Комуналијама” а уз подршку Градске управе за културу, спорт и омладину.  Тема конкурса била је одржавање чистоће и рециклажа, а прво место одсвојила је Теа Митровић, ученица Основне школе „Бошко Палковљевић Пинки” из Сремске Митровице. 

 Конкурс је био расписан за све ученике основних школа са територије Града. Првобитно, број радова није био ограничен, међутим, због епидемиолошке ситуације, све школе су могле да шаљу по два рада и то најбоље радове ученика од првог до петог и ученика од петог до осмог разреда. Од 18 финалиста чији су радови стигли на адресу “Комуналија” проглашени су победнички којима ће бити брендирана још два камиона овог предузећа. Друго место освојила је Николина Ковач, Из ОШ „Трива Витасовић Лебарник” Лаћарак, док је треће место освојила Драгана Сушић из  ОШ „Бранко Радичевић” Кузмин. 

Специјалне награде освојиле су  Анастазија Колаути ИЗ СОШО „Радивој Поповић” Сремска Митровица и Малена Алмажан из ОШ „Трива Витасовић Лебарник” Лаћарак. Из “Комуналија” истичу да ће и у наредном периоду наставити да организују сличне акције. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *