МИТРОВЧАНИ СЕ ПРИКЉУЧУЈУ ХУМАНИТАРНОЈ АКЦИЈИ „ЗАЈЕДНО ЗА ДЕЧИЈЕ ОСМЕХЕ“

АКТУЕЛНОСТИ ИНФО

Канцеларија за младе Града Сремска Митровица прикључила се хуманитарној акцији „Заједно за дечије осмехе“, коју организује Фондација „Заједно за младе – проф. др Даница Грујичић“ у сарадњи са гласилом Српске православне цркве за децу под називом „Светосавско звонце“.

Суграђани који желе да учествују у овој акцији и обрадују најмлађе могу то да учине до четвртка 21. јануара у просторијама Канцеларије за младе, у улици Светог Димитрија број 10, од 9 до 14 сати.

Хуманитарна акција „Заједно за дечије осмехе“ организује се у циљу прикупљања средстава,слаткиша, одеће, обуће, играчака, за прављење пакетића намењених деци која живе у најсиромашнијим срединама на територији Србије, а посебна пажња поклања се и малишанима са Косова и Метохије.

Такође, покренута је и велика СМС акција, са циљем да се пошаље 100 хиљада порука на хуманитарни број Фондације „Заједно за младе – проф. др Даница Грујичић“, а новац ће бити искоришћен за изградњу и обнављање кућа угроженим породицама са више деце у нашој земљи.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *