ДР ДРАГАН МАЛОБАБИЋ ИМЕНОВАН ЗА НОВОГ В.Д. ДИРЕКТОРА У МИТРОВАЧКОЈ БОЛНИЦИ

АКТУЕЛНОСТИ ИНФО

Решењем Покрајинске владе, са седнице,одржане 13.01.2021.године, за вршиоца дужности директора Опште болнице Сремска Митровица, на период од шест месеци, именован је прим. др Драган Малобабић, доктор медицине- спец. гинекологије и акушерства. Досадашњем директору др Живку Врцељу, престала је дужност директора болнице, због истека мандата.

Др Драган Малобабић, рођен је 09.03.1967.године у Београду. Основну школу завршио је у Руми, а Средњу медицнску школу у Сремској Митровици.
Медицински факултет Униврезитета у Новом Саду, завршио је 1991.године, у 24.ој години, као први у класи, а звање специјалисте стекао је већ у 29. години. Преданим радом и посвећеношћу, у протеклим годинама, обављао је више функција у митровачкој болници, где ради од почетка своје професионалне каријере – начелник Службе за гинекологију и акушерство, помоћник директора за Сектор клиничких служби и заменик директора.
2009.године стекао је звање примаријуса, а успешно је савладао и едукације за лапароскопског инструктора, чиме је стекао лиценцу за обављање послова едукатора у болницама широм земље из домена лапароскопске хирургије у гинекологији. Учесник је бројних стручних конгреса и симпозијума у земљи и иностранству.
Др Малобабић је био и председник посебног Одбора за секундарну и терцијарну здравствену заштиту у Лекарској комори Србије. Пре неколико година, на основу искустава и оцена породиља, а у акцији магазина „Мама“, изабран је у топ 40 најомиљенијих гинеколога у Србији.
Ожењен је и има троје деце.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *