ХУМАНОСТ И СПОРТ КАО ДОБИТНА КОМБИНАЦИЈА: МЕРИДИАН УРУЧИО НОВЕ ДОНАЦИЈЕ НА БЦЛ КВАЛИФИКАЦИЈАМА!

ИНФО СПОРТ

У београдској дворани „Александар Николић“ је и званично почео Меридиан квалификациони турнир ФИБА Лиге шампиона за кошаркаше.

Шест тимова сврстаних у једну квалификациону групу, чији је домаћин наш главни град, бориће се кроз систем елиминација за прво место и гарантовани улазак у групну фазу овог престижног кошаркашког такмичења.

За сада су пласман у полуфинале оствариле екипе Сванс и ФМП Меридиан, али када се ради о компанији Меридиан и спорту, до сада смо већ навикли да се у ту “комбинацију” увек “укључи” и хуманост, па је тако било и овог пута.

Наиме, као генерални спонзор квалификационог турнира за ФИБА Лигу шампиона, компанија Меридиан спровела је нову химанитарну акцију и наградила најбоље учеснике, те донирала помоћ онима којима је била најпотребнија.

Претходне вечери имали смо два МВП играча, Уралда Кинга и Ебуку Изундуа, којима су уручени пехари, а у то име – уручене су и донације.

Турниру је присуствовало око 50–педесеторо деце из две школе кошарке из Кикинде, која су уживала у сјајним потезима кошаркаша, а управо овој општини припао је чек на 100.000 динара, који ће бити уручен Друштву МНРО “Чигра”.

У хали “Александар Николић” нашли су се и Драган Пецарски, испред кабинета градоначелника и члан Градског већа задужен за спорт и омладину, као и Мирослава Наранчић, секретар Секретаријата за ЗЗС, пољопривреду и рурални развој.

– Хвала Меридиану на друштвеној и еколошкој одговорности и сарадњи са градом Кикинда – изјавила је госпођа Наранчић.

Читавој церемонији присуствовала је и представница компаније Меридиан, Ана Николић.

– Спорт и хуманост увек иду заједно, а наша компанија се већ неколико година уназад труди да то и покаже на делу. Са КК ФМП Меридиан, градом Кикиндом, а сада и ФИБА Лигом шампиона остварили смо одличну сарадњу и заједничким доприносом чинимо најбоље што можемо за оне којима је то у овом моменту неопходно – изјавила је Ана Николић.

ФОТО: ФИБА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *