БРАЗИЛЦИ СПРЕМИЛИ ТАКТИКУ: ОТКРИЛИ ШТА ЈЕ ЗАЈЕДНИЧКО СРБИЈИ И ХРВАТСКОЈ, И НА КОЈИ НАЧИН ДА ПРОЂУ У ПОЛУФИНАЛЕ!

АКТУЕЛНОСТИ ЖИВОТ ЗАБАВА ИНФО

На реду су четвртфинала Светског првенства!

После два дана паузе, поново су све очи упрте у Катар, тачније у четвртфиналисте Светског првенства у фудбалу.

Овог петка наставља се Мундијал и то утакмицама четвртине финала, а најпре ће се састати Бразил и Хрватска, те Аргентина и Холандија.

Јасно је да су Бразилци највећи фаворити на овом шампионату, изузев утакмице против Камеруна – показали су апсолутну доминацију, али сада имају тежак задатак пред собом: селекцију Хрватске.

„Селесао“ је Хрвате дефинитивно схватио озбиљно, а то не крије ни селектор Тите, који је истакао једну изузетно занимљиву чињеницу – исти човек је „снимао“ и Србију и Хрватску.

– Наш сарадник Рикардо Гомес нам доноси битне информације. Он је скаутирао Србију, а сада је и Хрватску. Објаснио нам је до детаља Хрвате. Имају играче преко 30 година, искусне на великим трунирима. Поседују велики индивидуални квалитет, али и технички екипни квалитет. Имају технички јако добре везисте. Битно је њихово маркирање. Знамо њихов модус операнди – рекао је Тите на конференцији за медије пред четвртфинале.

А, да ли ће онда Рикардова анализа бити довољна да се после „Орлова“ савладају и „Ватрени“? Судећи по квотама и проценама букмејкера – хоће. Наиме, квота на победу Бразила износи 1.45, док је победа Хрватске тек на 8.80. Процените сами и САСТАВИТЕ ТИКЕТ!

Када се ради о другом четвртфиналном пару, Холандију само три утакмице дели од славе, али далеко од тога да Аргентинци немају мотива. У прошлости су „гаучоси“ били бољи, Аргентина је славила у полуфиналу Светског првенства 2014. године и то након пенала, па је можда време за „освету“!

Квота на победу Холандије је 3.50, док се предност ипак даје Аргентини – квота на победу дружине Лионела Месија је 2.35.

Било како било, јасно је да нас ове вечери чека прави фудбалски спектакл, који можете употпунити МУНДИЈАЛСКИМ ТИКЕТОМ!

Такав је најбоље саставити у Меридиану јер вас на истој адреси чекају НАЈВЕЋЕ КВОТЕ, као и фантастичан БОНУС ДОБРОДОШЛИЦЕ ОД 2.000 РСД и то БЕЗ УСЛОВА!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *