ŽELIŠ 100.000 DINARA BONUSA? Uz LIVE DEALER CASHBACK 5% možeš do čarobne sume, a evo i kako!

ЗАБАВА

Uživaš u savršenoj live dealer avanturi? Zaigraj jednu od odabranih igara u Meridianu i osvoji vrhunski cashback svake nedelje.

Ukoliko volite live dealer igre i uživate u njima svakog dana, Meridian vam je pripremio savršeno iznenađenje. Neodoljiva avantura za ljubitelje ovog tipa igara će trajati sve do 26. februara.

Vaš zadatak je veoma lak, potrebno je samo da uživate uz odabrane live dealer igre, a čak i kada vam ne ide najbolje čeka vas druga šansa.

Ako na nedeljnom nivou igrajući odabrane igre pretrpite gubitak od 150.000 DINARA ili više od toga, imaćete priliku za popravni! Na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno 5% Cashback-a, sve do maksimalnog iznosa od 100.000 DINARA.

Obračunski period je ponedeljak–nedelja, a povraćaj novčanih sredstava će se vršiti svakog utorka u 15h na vaš korisnički nalog.

Zabavite se uz omiljene igre i uživajte u svetu magičnih bonusa, ekskluzivno u Meridianu.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje specijalan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svet čarobne zabave.

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVAna avanturističkoj slot igri Maya’s Treasure koju nam predstavlja provajder Expanse Studios!

Neodoljiva avantura počinje i pre nego što uplatite novac na svoj korisnički nalog.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *