ERUPCIJA FANTASTIČNIH BONUSA – EVO KAKO DA SE ZABAVIŠ UZ 200 POKLON SPINOVA!

ЗАБАВА

Ako želiš ludu zabavu i festival poklon spinova registruj se u Meridianu! Očekuje te NAJJAČI BONUS DOBRODOŠLICE u regionu.

Potpuno je jasno da Meridian podjednako brine o svojim vernim igračima. Fantastične promocije očekuju kako dugogodišnje igrače, tako i one koje su se tek sada opredelili da zaplove u neodoljivu slot avanturu.

Ako ste novi u svetu slot/live dealer igara, potrebno je samo da se REGISTRUJETE, a zabava počinje odmah nakon toga. Par momenata nakon registracije na vaš korisnički nalog stiže 200 POKLON SPINOVA na slot igri Maya’s Treasure.

Ljubitelji slotova, uživajte u BESPLATNIM SPINOVIMA i pomozite mladoj arheološkinji Maji da dođe do misterioznog blaga El Dorada. Iskoristite BONUS u roku od 24 ČASA OD trenutka REGISTRACIJE.

Ne preostaje vam ništa drugo, uživajte u magičnoj zabavi, samo u Meridianu!

Znate li da je Meridian jedino mesto na planeti na kojem možete uživati u moćnim igrama provajdera Expanse Studios? Isprobajte najnovije slotove popularnog proizvođača igara kao što su PIA PREMIUM, WILD WHITE WHALE, ZOMBIE APOCALYPSE i mnoge druge.

Expanse Studios slotovi poseduju tri progresivna džekpota: Mini, Midi i Mega, a najveći od njih vam može doneti fantastičnih 150.000 DINARA!

P.S. Da li ste znali da je igrač MERIDIANA iz NIŠA OBORIO EVROPSKI REKORD KADA JE REČ O DOBICIMA NA SLOT IGRAMA? Igrajući Wild Crusade: Empire Treasures S.J. iz NIŠA je osvojio 132.211.421 DINAR!

GRAND DŽEKPOT U IZNOSU od blizu 1.130.000 EVRA ostaće zabeležen kao najveći dobitak ikada isplaćen u našem regionu!

Možda si baš ti naš naredni MULTIMILIONER!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *