ZABAVA KOJA DONOSI VIŠE: Opusti se, čeka te sjajan povraćaj novca uz MONEYBACK 15%!

ЗАБАВА

Uživaš u nestvarnoj slot avanturi? Zabavi se u Meridianu i iskoristi drugu šansu čak i kada ti ne ide najbolje!

Meridian sa ponosom predstavlja promociju koja će objediniti ljubitelje svih tipova igara. Predstavljamo vam Moneyback 15%, jedinu akciju u regionu koja vam donosi dodatnu šansu čak i kada vam ne ide najbolje.

Ukoliko u vašoj nedeljnoj slot avanturi ostvarite gubitak od 100.000 DINARA ili više od toga, čeka vas druga prilika! Na vaš korisnički nalog svakog ponedeljka stiže 15% BONUSA! Na ovaj način možete osvojiti do 50.000 DINARA!

Međutim, zabavi ni tu nije kraj. Ako se posebno istaknete svojom aktivnošću možete biti pozvani u članstvo VIP kluba koje vam može doneti 10% dodatnog cashback-a na nedeljnom nivou.

Za koju god vrstu igre da se opredelite postajete učesnik ove promocije.

Iskoristite šansu i uživajte u jedinstvenoj zabavi, ekskluzivno u Meridianu!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje specijalan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svet čarobne zabave.

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 300 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Wild White Whale koju nam predstavlja provajder Expanse Studios!

Neodoljiva avantura počinje i pre nego što uplatite novac na svoj korisnički nalog.

BONUS VEST: Da li ste znali da je igrač MERIDIANA iz NIŠA OBORIO EVROPSKI REKORD KADA JE REČ O DOBICIMA NA SLOT IGRAMA? Igrajući Wild Crusade: Empire Treasures S.J. iz NIŠA je osvojio 132.211.421 DINAR!

GRAND DŽEKPOT U IZNOSU od blizu 1.130.000 EVRA ostaće zabeležen kao najveći dobitak ikada isplaćen u našem regionu!

Možda si baš ti naš naredni MULTIMILIONER!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *