ISPUNI MISIJU I PREUZMI POKLON SVAKOG DANA UZ MAGIČNI TEXAS HOLD’EM POKER!

ЗАБАВА

Mesec april donosi posebna iznenađenja za ljubitelje najpopularnije kartaške igre u Meridianu – postani i ti Poker kolekcionar i preuzmi dnevnu dozu poklona!

U prvoj polovini aprila popularne pokeraše očekuje pravi spektakl u Meridianu – pruža vam se prilika da postanete POKER KOLEKCIONAR!

Sve što se od vas traži da biste učestvovali jeste da zaigrate popularni Texas Hold’em Poker provajdera Playtech. Tokom jednog dana možete ispuniti do četiri misije, te možete preuzeti pet poklona na dnevnom nivou!

Misije možete pronaći u odeljku Missions u okviru same igre, a nakon toga šou može da počne. Pruža vam se šansa da osvajate turnirske ulaznice sve do maksimalnog iznosa od 200€.

Spremni za vrhunsku zabavu? Ulogujte se na svoj Meridian korisnički nalog ili pokrenite Meridian poker aplikaciju, počinje fešta!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje specijalan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svet čarobne zabave.

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 300 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Wild White Whale koju nam predstavlja provajder Expanse Studios!

Neodoljiva avantura počinje i pre nego što uplatite novac na svoj korisnički nalog.

BNUS VEST: Da li ste znali da je igrač MERIDIANA iz NIŠA OBORIO EVROPSKI REKORD KADA JE REČ O DOBICIMA NA SLOT IGRAMA? Igrajući Wild Crusade: Empire Treasures S.J. iz NIŠA je osvojio 132.211.421 DINAR!

GRAND DŽEKPOT U IZNOSU od blizu 1.130.000 EVRA ostaće zabeležen kao najveći dobitak ikada isplaćen u našem regionu!

Možda si baš ti naš naredni MULTIMILIONER!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *