Želiš nestvarnu dozu BONUSA SVAKODNEVNO? Zabavi se uz EXPANSE AVANTURU i preuzmi POKLON SPINOVE!

ЗАБАВА

Preuzmi novu dozu poklon spinova!

Čarobna aprilska avantura u Meridianu je uveliko u toku – pruža vam se mogućnost da svakog dana preuzmete svoju dozu poklon spinova!

Postavlja se logično pitanje: na koji način?

Sve što se od vas traži jeste da se ulogujete na svoj korisnički nalog i zaigrate tri slota provajdera Expanse Studios! EXPANSE AVANTURA se održava na slotovima: Pia Premium, God of Coins i Wild White Whale!

Postavite svoje uloge na 20 DINARA po spinu i fešta počinje! Svakim spinom osvajate 10 poena kojim napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača.

Svakodnevno. će nagrade osvojiti 20 najboljih igrača na listi. Pobednik dnevne avanture osvaja 400 POKLON SPINOVA na avanturističkoj igri Wild White Whale provajdera Expanse Studios.

Uživajte u magičnoj dozi spinova sve do kraja aprila!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje sjajan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svet čarobne zabave.

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno 1.0000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti na celokupnoj slot ponudi!

Preuzmite vašu dozu bonusa i pretvorite ga u OZBILJNU LOVU!

BONUS VEST:

Da li ste znali da je igrač MERIDIANA iz NIŠA OBORIO EVROPSKI REKORD KADA JE REČ O DOBICIMA NA SLOT IGRAMA? Igrajući Wild Crusade: Empire Treasures S.J. iz NIŠA je osvojio 132.211.421 DINAR!

GRAND DŽEKPOT u iznosu od blizu 1.130.000 EVRA ostaće zabeležen kao najveći dobitak ikada isplaćen u našem regionu!

Možda si baš ti naš naredni MULTIMILIONER.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *