Učestvuj u najluđoj aprilskoj avanturi i osvoji EKSKLUZIVNE POKLONE svakog dana!

ЗАБАВА

Meridian je jedino mesto u regionu na kojem te pokloni očekuju svakodnevno – zabavi se i ti uz Expanse Avanturu i preuzmi svoje nagrade!

Postoji samo jedno mesto u regionu koje ti donosi čarobne poklone svakog dana! Ekskluzivno, u Meridianu vam se pruža prilika da se zabavite uz Expanse Avavnturu i preuzmete svoj dar.

Zabavite se sve do kraja aprila i možete osvojiti sjajne nagrade!

Potrebno je samo da uživate uz tri neodoljive slot igre provajdera Expanse Studios: Pia Premium, God of Coins i Wild White Whale. Podesite svoje uloge na 20 DINARA po spinu i počinje avantura!

Svakim odigranim spinom ćete osvojiti 10 poena kojim napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača. Poklon spinove osvaja 20 najboljih igrača i to na slotu Wild White Whale. Šampiona zabave očekuje magičnih 400 spinova svakog dana!

Učestvujte u najluđoj avanturi tokom aprila!

Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog u Meridianu, znate šta vam je činiti:

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje sjajan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svet čarobne zabave.

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno 1.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti na celokupnoj slot ponudi!

Preuzmite vašu dozu bonusa i pretvorite ga u OZBILJNU LOVU!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *