IMAMO NOVOG MILIONERA: NOVOSAĐANIN DOMINANTNO DO KRALJEVSKOG DOBITKA!

ЗАБАВА

Meridian je postao kuća još jednog milionera! Igrajući slot Shining Crown, P. Đ. iz Novog Sada osvojio 1.079.459 DINARA!

Kada zakoračite u čarobni svet slot igara, sigurno bar jednom pomislite da biste mogli da dođete do vrhunskog dobitka koji će vam ulepšati život. Lista MILIONERA u Meridianu je svakim danom sve duža, a u prilog tome govori i naredna priča koju ćemo vam predstaviti.

P. Đ iz Novog Sada je zaigrao jednu od svojih omiljenih igara Shining Crown koju nam predstavlja provajder Amusnet Interacitve. Početak njegove avanture nije ni slutio da će se dogoditi magija!

Nakon perioda u kojem momak iz „srpske Atine“ nije imao uspeha, usledio je pozitivan ŠOK! Nasumično je aktivirana džekpot igra, a na postavci igre se našlo 12 karata okrenutih licem prema dole!

P. Đ. je pronašao tri identična znaka i osvojio je džekpot vredan 1.079.459 DINARA!

Slavlje u prestonici Vojvodine je moglo da počne!

Ako i vi želite da postanete akter ovakve priče, sve što vam treba je malo sreće i aktivan korisnički nalog u Meridianu!

Registrujte se u i preuzmite 3.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti na celokupnoj slot ponudi.

Ali, ni to nije sve!

NOVO U MERIDIANU! Osvoji i do 120.000 RSD slot bonusa – dovoljno je da prvi put deponuješ sredstva na svoj Meridianbet nalog i na taj način dobijaš 100% bonusa od iznosa sa kojim učestvuješ u promociji. Uplati depozit, preuzmi bonus i pokreni uživanje u spektakularnoj ponudi!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *