KAKO DO 120.000 DINARA? Samo par klikova vas deli od neviđenog bonusa!

ЗАБАВА

Evo kako možete osvojiti do 120.000 DINARA!

Ne postoji bolja stvar za prave ljubitelje slot igara od izuzetnog bonusa za početak avanture! Upravo to vas očekuje ovog leta u Meridianu! Novajlije, samo na MESTU NAJBOLJE ZABAVE je obezbeđen NAJVEĆI BONUS NA PRVI DEPOZIT U REGIONU!

Pre svega, potrebno je da se REGISTRUJETE! Odmah nakon toga vas čeka BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 DINARA koje možete koristiti za sportsko klađenje i slot igre.

Međutim, to je tek početak priče. Kada već otvorite korisnički nalog, vreme je i za PRVU UPLATU DEPOZITA! Deponujte 500 ili više dinara na svoj nalog i možete osvojiti do 120.000 DINARA BONUSA!

Potrebno je da svoj ulog okrenete barem tri puta i osvojićete 100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT. Veći depozit povećava iznos vašeg potencijalnog bonusa.

Posetite Meridian i uživajte u najboljim promocijama ovog leta.

BONUS VEST!!! Da li ste ikada poželeli da posetite jednu od prelepih, egzotičnih destinacija? Od sada je i to moguće na MESTU NAJBOLJE ZABAVE!

Pridružite se promociji PINATA LOCA MADNESS koja će trajati sve do kraja avgusta i osvojite GLAVNU PREMIJU – PUT U MEKSIKO ZA DVOJE!

Vaše je samo da uživate uz igre sjajnog provajdera Expanse Studios i možete preuzeti vredne nagrade. Pored putovanja čekaju vas: električni skuter, električni trotinet, nestvarni bonusi i poklon spinovi!

Dobro došli u Meridian, vreme je za najbolji provod na Balkanu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *