Poseti KUĆU NAJVEĆIH DŽEKPOTOVA i postani NAŠ SLEDEĆI MILIONER!

ЗАБАВА

Džekpot dobici o kojima se priča po regionu postali su redovna pojava u Meridianu! Pridruži se i ti i postani milioner!

Ako ste oduvek maštali o vrhunskim džekpot dobicima koji će iz korena promeniti vaš život, predstavljamo vam priču koja će vam zagolicati maštu.

U Meridianu su vrhunski džekpot dobici postali gotovo svakodnevnica. Da li ste znali da je MESTO NAJBOLJE ZABAVE, jedino mesto na kojem možete uživati uz slotove provajdera Expanse Studios?

Podsećanja radi, slotovi ovog provajdera poseduju TRI PROGRESIVNA DŽEKPOTA koji vam mogu isporučiti MULTIMILIONSKE DOBITKE!

O tome svedoče i dva poslednja džekpota koja su osvojili zadovoljni igrači Meridiana! T. S. iz Beograda je igrajući indijanski ples sa princezom imena PIA PREMIUM došao do dobitka vrednog čak 1.475.183 DINARA!

Međutim, ni ovo nije rekorder! U poslednjih par nedelja sreću je imao i igrač inicijala N. S. iz Vašice, malog mesta u Sremu. Njegov izbor bio je slot Wild White Whale. Na krilima Mobi Dika isporučen mu je DŽEKPOT od fantastičnih 1.843.019 DINARA!

Na raspolaganju su vam Gold, Platinum i Diamond džekpot. Zaigrajte slotove provajdera Expanse Studios i postanite naš sledeći MILIONER!

REGISTRUJTE SE U MERIDIANU i nakon toga preuzmite 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti kako za sportsko klađenje tako i za slot igre.

BONUS VEST!!! Da li ste ikada poželeli da posetite jednu od prelepih, egzotičnih destinacija? Od sada je i to moguće uz Meridian!

Pridružite se promociji PINATA LOCA MADNESS koja će trajati sve do kraja avgusta i osvojite GLAVNU PREMIJU – PUT U MEKSIKO ZA DVOJE!

Vaše je samo da uživate uz igre sjajnog provajdera Expanse Studios i možete preuzeti vredne nagrade. Pored putovanja čekaju vas: električni skuter, električni trotinet, nestvarni bonusi i poklon spinovi!

Dobro došli u Meridian, vreme je za vrhunsku avanturu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *