I DANAS NAVIJAMO ZA SRBIJU: Preuzmi 5.000 RSD bonusa i kladi se na “Orlove”!

ЗАБАВА

Podrži Orlove – odigraj patriotski tiket!

Nakon uspešno otožvorenog Svetskog prvenstva i ubedljive pobede protiv Kine, Srbija se okreće drugom rivalu u grupnoj fazi – Portoriku.

“Orlovi” na ovom meču važe za apsolutne favorite, ali na primeru Italije, Finske i Francuske da se zaključiti da to ne znači mnogo kada je ovako veliko takmičenje u pitanju.

Uvertiru za današnji meč imali smo u Beogradu neposredno pred početak Svetskog kupa. Srbija i Portoriko su odigrali pripremni meč 16. avgusta, gde je naš sastav bio vidno superiorniji čemu u prilog govori i sam rezultat 110:75.

Međutim, pripremni meč i zvanična utakmica su dva različita pojma u svetu košarke. Ono što je sigurno jeste da će izabranici Svetislava Pešića dati sve od sebe da upišu drugu “recku” na Mundobasketu, kao i da ih možete podržati novim PATRIOTSKIM TIKETOM!

Sportska kladionica Meridian je za ovogodišnje izdanje Svetskog prvenstva pripremila fantastične uslove za klađenje, koji podrazumevaju neviđene bonuse, najveće kvote na planeti, kao i novo takmičenje – TVOJA ŠANSADA DA ZAKUCAŠ POBEDU!

Pa, krenimo redom:

Najpre je potrebno da kreirate nalog na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i to uz promo kod bullseye, zatim ga verifikujete i dobijate čak 5.000 RSD bonusa za online klađenje!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS ZA SVETSKO!

A, onda… Ostanite na istom mestu, jer vas tu čekaju NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI! Evo nekoliko predloga za klađenje:

KONAČAN ISHOD:

1 – kvota 12
X – kvota 30
2 – kvota 1.03

ČETVRTINA SA NAJVIŠE POENA:

Prva – kvota 3.70
druga – kvota 4.20
treća – kvota 4.30
četvrta – kvota 3.70
jednako – kvota 14

POBEDA SA RAZLIKOM:

1 sa 6+ kvota 30
2 sa 6+ kvota 1.08
ostalo – kvota 6.40

I kao što smo rekli – ni to nije sve! U Meridianu je startovalo i novo takmičenje, a poruka je jasna: ZAKUCAJ POBEDU! Kladi se u najboljoj kladionici u regionu, odigraj tiket koji sadrži barem jedan meč sa Mundobasketa i uđi u igru za iPhone 14pro, Sony PS5 mnogo bonusa! Sve detalje takmičenja saznaj OVDE, a onda se prepusti novom uživanju!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *