Donald Tramp se vraća u Belu kuću – Zarada skače za 250%!

ЗАБАВА

Povratak Donalda Trampa u Belu kuću sve je izvesniji, jer su istraživanja ko ima najviše šansi da postane novi predsednik SAD itekako na strani ovog biznismena.

Ali ni to nije sve, jer ne pričamo o dalekoj i “visokoj politici” koja se nas ovde ne tiče.

“Šta ja imam od toga?”

Pa recimo, mogućnost da ozbiljno zaradiš!

Već sada je u Srbiji moguće kladiti se na pobednika izbora u SAD – kvote su vrhunske.

Da će Tramp ponovo biti predsednik Amerike kvota je neverovatnih 2.50 – što je prava pravcata poklon kvota i sem na ovom mestu nigde se na tržištima ne može naći po ovako visokoj vrednosti.

Što znači da je već sada u Srbiji moguće kladiti se na ime 47. predsednika Sjedinjenih Američkih Država (2025 – 2028), a ime glavnog favorita nije teško pogoditi!

Ukoliko se ovo desi, bio bi to prvi put još od 1892. da bivši predsednik SAD, nakon neuspeha, ipak dođe do reizbora iz prvog sledećeg pokušaja!

Kladite novcem kojim kuća časti – svega je minut dovoljan da se registrujete, a svim novim igračima kladionica Meridian potpuno besplatno i bez uslova poklanja 4.000 dinara bonusa dobrodošlice.

Imajući u vidu kako je Tramp iz Bele kuće izašao krajem 2020, kakve je medijske nastupa imao posle toga, a da ne govorimo o hapšenju, sudskom procesu, globalnim sukobima, ovakav scenario bio bi pravi pravcati zemljotres.

Ali u ponudi pre vama ne vrti se baš sve oko Donalda – tu je još oko 30 kandidata iz sveta politike, biznisa i medija najmoćnije države sveta.

Od poznatih imena tu su i aktuelni predsednik Džo Bajden (2.85) i potpredsednica Kamala Haris (34), Hilari Klinton (125), Kanje Vest (200)….

Ipak, ni ostali pretendenti na kandidaturu u okviru Republikanske stranke neće se lako predati, a naročito mlada nada, harizmatična i privlačnija „kopija Donalda Trampa“, kako često nazivaju Rona de Santisa, bivšeg kongresmena a sadašnjeg guvernera Floride.

Kvota je nešto malo više od 18.

Uostalom, pogledajte i sami raznovrsnu ponudu…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *