BOLJI OD SVIH! Meridianbet “u glavu” predvideo ishod izbora u Beogradu

ЗАБАВА

Bili su ovo izbori koji su doneli ne mali broj izenađenja. I ponovo je jedna od ključnih tačaka diskusije – apsolutno svih analitičara i istraživača javnog mnjenja, naloga na društvenim mrežama i TV studija – bila procena kladionice Meridian, jedine koja već 20 godina organizuje klađenje i shodno tome priprema procene stranačkih rejtinga za domaće izbore.

“Izborni rezultat” kladionice Meridian još jednom je potvrdio validnost ovakvog pristupa – posebno na izborima u Beogradu, gde je prognozirana najveća neizvesnost i samim tim je bilo najteže predvideti rezultate.

Kompaniji Meridianbet, međutim to je i ovog puta prošlo za rukom i opseg odstupanja je tek 1%, za razliku od ogromne većine profesionalnih istraživača.

Sve do samog izbornog dana, Meridian je rezultat dve najveće izborne liste u Beogradu prognozirao na:

SNS rezultat: 38.6% – prognozirano: 37.6%
SPN rezultat: 34.4% – prognozirano: 33.4%
Izlaznost rezultat: 58.3% – prognozirano: 58.5%

Valja napomenuti da je Meridian, kada je reč o izborima, juče još po nečemu bio unikatan – samo u ovoj kladionici bilo je moguće uživo klađenje na izlaznost, iz sata u sat.

Izbori su iza nas, sada je vreme za pregovore i kadrovske dogovore kada je reč o sastavu nove izvršne vlasti.

Meridian će, kao i uvek, imati u ponudi kvote za klađenje i za to – u ponudi će biti više od 100 imena i kvote da će njihovo novo/staro radno mesto biti u Nemanjinoj 1.

Za najnovija istraživanja, procene iskusnih bukmejkera, kao i najveće bonusa na planeti – registrujte se odmah ovde i pratite sve 24/7.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *