Najveća humanitarna akcija u regionu: Skeniraj i pomozi novim herojima (FOTO)

Некатегоризовано

Vi skenirate – Meridian fondacija donira!

Prva utakmica finala ABA lige obeležena je novom humanitarnom akcijom, ujedno i najvećom u regionu, „Skeniraj. Pomozi.“, koja je spojila Meridian fondaciju, kompaniju Expanse studios i košarkaški klub Crvenu zvezdu Meridianbet, kao i sve građane u Srbiji, koji žele da pomognu našim najmlađim herojima.

Meridian fondacija pokrenula je humanitarnu akciju „Skeniraj. Pomozi.“ sa ciljem da obezbedi neophodnu opremu i sredstva za pet porodilišta širom Srbije. U našoj zemlji, mnoga porodilišta se suočavaju sa nedostatkom osnovne opreme koja je ključna za zdrav razvoj novorođenčadi, kao i brigu o porodiljama i mamama.

Vaša uloga u tome može napraviti veliku razliku i omogućiti bolje uslove za porodilje i njihove bebe u porodilištima u Beogradu (Narodni front), Nišu, Subotici, Novom Sadu (Betanija) i Kragujevcu. Osnovna želja je da svako dete ima siguran početak, a to se može postići samo ako se svi ujedine.

Kako se možete priključiti akciji i pomoći mamama i malim herojima?

Skenirajte QR kod u nastavku, ili posetiti zvanični sajt Meridian fondacije, prijavite se i za svaku vašu prijavu – ova fondacija doniraće određena sredstva za kupovinu neophodnih stvari za porodilišta.

Poruka je jednostavna: vi skenirate – Meridian fondacija donira!

Osim toga, možete se uključiti u akciju i direktnom donacijom, a svaki vaš korak, bez obzira na veličinu, će imati direktan i pozitivan uticaj na zdravlje i blagostanje novorođenčadi i njihovih porodica.

Vaša podrška je ključna za uspeh ove akcije.

Zajedno pravimo razliku. Pomozimo da svako dete ima siguran početak u životu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *